Δεν έχετε κάποιο πακέτο υποστήριξης ΝetSolutions και...

Θέλετε τεχνικό ;

άμεση υποστήριξη με ένα κλικ

Μπορείτε να μας καλέσετε για υποστήριξη, για όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, απ΄ όπου κι αν έχετε αγοράσει τον εξοπλισμό σας. Πατήστε το “κάλεσε τεχνικό” και συνδεθείτε στο πρόγραμμα βλαβοληψίας μας. Ένας τεχνικός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

Συνδεθείτε στο πακέτο υποστήριξης που διαθέτετε.

IT management

Πλέον η τεχνολογία είναι η βάση που στηρίζονται οι περισότερες από τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το ΙΤ Management αφορά στην παρακολούθηση και διαχείριση των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών ενός οργανισμού, υπολογιστών, περιφερειακών, λογισμικού και δικτύων. Το ΙΤ Management επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο τα πληροφοριακά συστήματα λειτουργούν αποτελεσματικά ώστε να βοηθούν τους ανθρώπους να λειτουργούν παραγωγικότερα και τις επιχειρήσεις αδιάλειπτα και ασφαλέστερα.

τεχνογνωσία και εμπειρία

Η NetSolutions είναι ο ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών IT. Από το 2007, με πολυετή προγενέστερη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (IT Service) και την εξ αποστάσεως υποστήριξη μέσω μιας σύγχρονης πλατφόρμας, στη Ν. Υόρκη όπου είναι και η έδρα της εταιρίας. Αποτελεί μια καταξιωμένη επιλογή με πολυάριθμες επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων.
Το 2021 προστίθεται στο δυναμικό της και μια δεύτερη ομάδα ειδικών πληροφορικής στην Ελλάδα και αρχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της και σε ελληνικές επιχειρήσεις, με έδρα της το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι δύο ομάδες με την εμπειρία τους, την εις βάθος γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να αναλάβουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλου του φάσματος των αναγκών ενός οργανισμού σας που περιλαμβάνει την αξιολόγηση, την πιστοποίηση, την ανάπτυξη και τη λειτουργία των συστημάτων σας.07

Υπηρεσίες

• Εγκατάσταση & συντήρηση servers
• Σχεδιασμός και υλοποίηση δικτύων και λύσεων cloud
• Πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση IP τηλεφωνικών κέντρων
• Σχεδιασμός και εγκατάσταση ασυρμάτων δικτύων και Hotspot
• Εγκατάσταση και συντήρηση υπολογιστών και περιφερειακών
• Λύσεις ασφαλείας
• Λύσεις διασύνδεσης σημείων
• Δομημένη καλωδίωση και πιστοποίηση καλωδιώσεων
• Προμήθεια εξοπλισμού και εξειδικευμένου λογισμικού
• Εξειδικευμένο data recovery
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανοργάνωσης λύσεις εξοικονόμησης κόστους λειτουργίας

ευέλικτοι τρόποι υποστήριξης

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, το ίδιο και οι ανάγκες της σε υποστήριξη, γι’ αυτό και οι λύσεις μας είναι ευέλικτες. Στα πακέτα υποστήριξης που διαθέτουμε θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δική σας επιχείρισης.

δεν βρίσκετε λύση με τον τεχνικό σας? τηλεφωνήστε μας...
προαγορά αιτημάτων υποστήριξης για προτεραιότητα και ελεγχόμενο κόστος
ενοποιημένη διαχείριση ΙΤ με προηγμένα συστήματα & κόστος ανά χρήστη

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat