Δεν έχετε κάποιο πακέτο υποστήριξης ΝetSolutions και...

Θέλετε τεχνικό ;

άμεση υποστήριξη με ένα κλικ

Μπορείτε να μας καλέσετε για υποστήριξη, για όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, απ΄ όπου κι αν έχετε αγοράσει τον εξοπλισμό σας. Πατήστε το “κάλεσε τεχνικό” και συνδεθείτε στο πρόγραμμα βλαβοληψίας μας. Ένας τεχνικός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

Συνδεθείτε στο πακέτο υποστήριξης που διαθέτετε.

service με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

αμεσότητα & διαφάνεια

Για όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιάζει στη λειτουργία της η συσκευή σας εμπιστευτείτε μας για την επιδιόρθωσή της. Βλάβες σε desktop, laptops, περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων που αφορούν στο λειτουργικό σύστημα, ή το λογισμικό που χρησιμοποιείτε μπορούν να διαγνωστούν γρήγορα από το έμπειρο προσωπικό μας. Θα σας προτείνουν την συμφερότερη για την περίπτωσή σας λύση και η αποκατάστασή τους θα γίνει στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

εξειδικευμένοι κι έμπειροι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας με διαρκείς επιμορφώσεις πάνω στην τελευταίες εξελίξεις  της τεχνολογίας διατηρούν στον υψηλότερο βαθμό την κατάρτισή τους. Ταυτόχρονα με την μακρόχρονη εμπειρία και τον μεγάλο αριθμό επισκευών που έχουν διαχειριστεί  είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί σε συσκευές παλαιότερων και νέων τεχνολογιών.

πλήρως ενημερωμένο εργαστήριο

Ενημερώνουμε το εργαστήριό μας με κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό κι εργαλεία. Οι τεχνικοί μας έχουν όλα τα εφόδια που απαιτεί η ποιότητα των υπηρεσιών που θέλουμε μα προφέρουμε.

ποιοτικά ανταλλακτικά

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή είναι επώνυμα κι ελέγχονται λεπτομερώς, για να είμαστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητα και σωστή λειτουργία τους. 

υπηρεσίες

Format & εγκατάσταση λειτουργικού (OS)

Εγκατάσταση
λογισμικού

Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών

Εσωτερικός καθαρισμός
laptop

Εσωτερικός καθαρισμός
desktop

Αλλαγή δίσκου HDD
με SSD (με είδωλο)

Συναρμολόγηση
νέου υπολογιστή

Επισκευή
οθόνης

Επισκευή
βύσματος τροφοδοσίας

Aρχεία ασφαλείας
backup δεδομένων

Αφαίρεση ιών
(antivirus)

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

IT SUPPORT

κέρδισε ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

το Total Care είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Επιλέξετε τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν, τους χρόνους ανταπόκρισης που σας εξυπηρετούν, ορίστε τα τμήματα της εγκατάστασής σας που θέλετε να καλύψετε και θα λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.

ΔΩΡΕΑΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΔΟMΩΝ

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat